Contacte


correu: referendum_alcarras@hotmail.com
facebook: Referèndum Alcarràs

dimarts, 27 d’octubre de 2009

Setze pobles de Lleida faran la consulta sobiranista al desembre


Setze localitats de Lleida celebraran la consulta sobiranista entre els dies 12 i 13 de desembre, afegint-se així a 80 poblacions catalanes més.Una quinzena de municipis de Lleida faran la consulta sobre la independència de Catalunya el pròxim 13 de desembre. Així ho van confirmar les respectives entitats locals en una trobada que va tindre lloc dissabte passat a Arenys de Munt. En total, un centenar de municipis de Catalunya han escollit aquest dia per celebrar la consulta.

Tàrrega, Castellserà, Bellpuig, Agramunt, Linyola, el Palau d'Anglesola, Ivars d'Urgell, Corbins, les Borges Blanques, Arbeca, Juneda, Fulleda, Ponts, Solsona i Clariana de Cardener són les localitats de Lleida que, segons la coordinadora per la consulta sobre la independència, celebraran la consulta sobiranista el 13 de desembre. Malgrat que al llistat facilitat per aquesta entitat també hi apareix Alcarràs, la plataforma Fem-lo Gran, promotora de la consulta en aquesta localitat, va ratificar ahir que celebraran el referèndum el 12 de desembre. De fet, els dos dies figuren des d'un principi al llistat de dates possibles per a la celebració de consultes de forma coordinada a tot Catalunya. Altres de possibles són el 28 de febrer i el 25 d'abril.


Tretze ajuntaments de Lleida han aprovat en ple mocions de suport a les consultes sobiranistes, una cosa que l'Advocacia de l'Estat planteja recórrer davant del jutge. Per evitar aquest extrem, l'ajuntament d'Alcarràs ha recomanat a la plataforma Fem-lo Gran que busqui un local alternatiu a Lo Casino per fer la consulta, ja que és de titularitat municipal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pensem que la ciutadania d'Alcarràs s'hauria d'implicar més, per això volem saber: Aniràs a votar?

Està d'acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la unió Europea?